Meditatie met de Moederdrum

Meditatie met de Moederdrum

Een Moederdrum, ook wel Pow Wow drum genoemd, is een grote drum die bespeeld kan worden door één persoon of door meerdere personen tegelijkertijd. De drum brengt een diepe klank voort, een oerklank, die ons verbindt met Moeder Aarde, met het Universum, met onszelf en met elkaar.

Tijdens de Moederdrummeditatie combineren we de kracht van de Moederdrum met de kracht van geleide meditatie, in de energie van de volle maan. De ritmes en klanken van de Drum zorgen ervoor dat je dieper mee kunt gaan in de meditatie. Door je open te stellen voor haar trillingen en je door haar te laten leiden, kun je in een diepe ontspanning en meditatieve toestand komen. Je kunt helemaal in jezelf zakken. De intense energie van de volle maan draagt daar nog een steentje aan bij.

Het kan gebeuren dat er tijdens de meditatie iets in je aangeraakt wordt;  in beweging wordt gebracht. Of er ontstaat ruimte in jezelf, waardoor je  inzichten kunt ontvangen die je op dat moment nodig hebt in je leven.

Na een meditatie met de Moederdrum is er vaak sprake van een gevoel van diepe ontspanning, innerlijke rust en helderheid. Je komt meer bij jeZelf.

De eerstvolgende Moederdrum meditaties vinden plaats op donderdagavond 1 en 29 oktober in de praktijk aan de Giekerkstraat 49 te Tilburg. We starten om 20.00, waarbij inloop mogelijk is vanaf 19.40. Om 21.00 sluiten we af. T.G.V. DE AANGESCHERPTE RICHTLIJNEN M.B.T. CORONA HEBBEN WIJ DEZE EVENEMENTEN HELAAS MOETEN ANNULEREN. We hopen snel weer nieuwe Moederdrum meditaties te kunnen plannen.

Wil je deze meditatie ervaren? Schrijf je dan snel in; het aantal plaatsen is beperkt (maximaal zes personen).  Inschrijven kan bij May Zeelen, telefonisch (tel. 06 14061367), via Whatsapp of  Messenger of via de mail (m-zeelen@ziggo.nl).

TARIEF: Jouw investering in deze meditatie bedraagt €15,-.
BELANGRIJK: Neem zelf aub een matje en/of meditatiekussen mee, en eventueel een dekentje!