Tarieven

REIKI BEHANDELING, ILAHINOOR, SJAMANISTISCHE HEALING, INTUÏTIEVE ENERGETISCHE HEALING
Elk van deze healingen duurt ongeveer een uur en kost € 60,-. Bij uitloop langer dan een kwartier nemen de kosten met €15,- per 15 minuten toe.
Een healing op afstand neemt ongeveer 30 minuten in beslag en kost € 30,-.

LET OP: PROFITEER NU VAN ONZE HERFSTACTIE EN ONTVANG 20% KORTING OP EEN HEALING VAN JOUW KEUZE!

Mocht ondersteuning door een bloesemremedie nodig of wenselijk zijn, dan komt er € 6,- bij voor de remedie.

TRANSFORMATIESPEL
Gaia ZelfInZicht biedt regelmatig ééndaagse Transformatiespel-workshops aan. In de agenda kun je zien waar en wanneer deze plaatsvinden. De kosten voor deze workshops variëren van €95,- incl. lunch tot €110,- incl. lunch, afhankelijk van de locatie.

TRANSFORMATIESPEL OP LOCATIE
Ook een ééndaagse workshop op locatie is mogelijk. Ideaal voor als je het Spel met bijv. je volwassen kinderen, vrienden of bekenden wilt spelen, bij jou thuis of op een locatie dicht in de buurt. Aan een dergelijke workshop kunnen twee of drie personen deelnemen. Voor het Transformatiespel op locatie hanteren we een vast bedrag van €250,- excl. reiskosten en lunch. Deze laatste kun je natuurlijk zelf verzorgen, indien gewenst.
Heb je interesse in deze workshop, neem dan alsjeblieft contact op met Gaia ZelfInZicht, zodat we samen een mooi plan kunnen maken!

CURSUS REIKI I
Jouw investering in een individuele cursus Reiki I bedraagt € 175,-. Deze cursus neemt één dag in beslag.
Wil je de cursus liever in een groep (3-6 personen) volgen, dan bedraagt jouw investering € 150,-. Groepscursussen worden gegeven op twee middagen, verspreid over een periode van twee weken.

WORKSHOP DROMENVANGER MAKEN
Een individuele workshop dromenvanger maken kost € 60,- p.p. Deze prijs is incl. alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.
Deze workshop kan ook in groepsverband gegeven worden. Het maximale aantal deelnemers is 5 personen. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en wordt in onderling overleg vastgesteld.

MINDFULNESS
Een Mindfulness traject neemt 8 weken in beslag. Elke week wordt er een bijeenkomst van ongeveer een uur gepland. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem a.u.b. contact op voor nadere informatie en overleg.