Workshop dromenvanger

Workshop dromenvanger

Het zelf maken van een dromenvanger is een bijzonder proces. Je maakt jouw persoonlijke dreamcatcher en gaat tegelijk door een proces van bewustwording of transformatie. Wat er gebeurt is voor iedereen verschillend. Datgene wat je er toe bracht om jouw droomvanger te gaan maken komt naar voren, vraagt aandacht, een proces komt op gang of manifesteert zich. Tijdens de workshop begeleid ik je op alle fronten.

Omdat het maken van een dromenvanger zo’n krachtig proces is, is ervoor gekozen om materialen te gebruiken die van nature al krachtig zijn. Zo wordt er gewerkt met wilgenhout, echte veren van verschillende vogelsoorten en hertenleer.
De dromenvangers worden gemaakt volgens de methode en de legende van de Lakota.

Deze workshop kan zowel in groepsverband als op individuele basis gegeven worden. Voor meer informatie en/of overleg hierover, kun je contact opnemen met May. Samen kunnen we dan de workshop vormgeven en een geschikte datum ervoor prikken.

TARIEF: een individuele workshop dromenvanger maken kost € 60,- p.p. Deze prijs is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Deze workshop kan ook in groepsverband gegeven worden. Het maximale aantal deelnemers is vier personen. Jouw investering bedraagt dan €45,-. Koffie/thee en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. Data worden van tevoren bekendgemaakt in de agenda en via Facebook.

Wist je dat de workshop Dromenvanger maken ook op locatie gegeven kan worden? Heb je interesse, neem dan contact op met May. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.